Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
23 Jun 2020

ESSENTIELE OLIEN IN HUIDVERZORGING

Wist je dat de toevoeging van essentiele olien aan huidverzorgingsproducten een holistisch effect heeft, dus werkt op het totale lichaam en niet alleen op de huid.

De moleculen die via de neus of de huid binnenkomen worden binnen enkele seconden opgenomen door het lichaam en hebben bijvoorbeeld impact op de hersenen en kunnen daar hun werk doen, zij kunnen zorgen voor ontspanning, jou opvrolijken en je helpen van negatieve gevoelens af te komen.

De Essentiele olien hebben ook invloed op het Endocriene systeem, zij kunnen helpen het hormonale systeem in balans te houden.

Essentiele olien ondersteunen ook het immuunsysteem, zij zijn in meer of mindere mate anti viraal en anti bacterieel en zij zorgen voor een boost vanwege hun hoge trillings frequencie.

Last but not least, verwerkt in een verzorgingsproduct of een basisolie hebben bepaalde essentiele olien een verzorgende, hydraterende, verstevigende en verjongende werking op de huid.

Interesse in een workshop waarin je leert je eigen huidverzorgingsproducten te maken? Langzaam worden hier en daar weer kleinschalige workshops opgestart. Raadpleeg onze agenda voor meer info https://bit.ly/3dmnhG4

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »