LA CURE BLACK MUD

Pure zwarte modder met een rijke mix van heilzame mineralen uit de Dode Zee gemengd met honing en natuurlijke oliën.

LA CURE
LC010 Facial Mud Mask .
Artikelcode LC010
€25,50
Dode Zee Modder
La Cure 100% pure zwarte modder masker met een rijke mix van heilzame mineralen uit de Dode Zee gemengd met honing en natuurlijke oliën. verkrijgbaar in tube 150 gr. (gezicht) en in pot 800 gr. (body)
LA CURE
LC010 Facial Mud Mask .
Dode Zee Modder
La Cure 100% pure zwarte modder masker met een rijke mix van heilzame mineralen uit de Dode Zee gemengd met honing en natuurlijke oliën. verkrijgbaar in tube 150 gr. (gezicht) en in pot 800 gr. (body)
€25,50
LA CURE BLACK MUD

100% pure zwarte modder met een rijke mix van heilzame mineralen uit de Dode Zee gemengd met honing en natuurlijke oliën. De modder dringt diep door in de poriën het voedt en zuivert de huid en laat deze herleven. Het resultaat is een zijdezachte en gladde huid. Door de unieke concentratie van mineralen kan Dode Zee modder ingezet worden als therapeutische behandeling bij het effectief verlichten van eczeem psoriasis, hoofdpijn acne, chronische reuma, neuralgie, spierpijn en stress veroorzaakt door spanning.

Als een schoonheidsbehandeling, helpt de modder bij het diep reinigen van de huid, bij het minimaliseren van de verschijning van rimpels en bij het revitaliseren van de teint.

Past uitstekend in een basische huidverzorging met een pH waarde van 7

Tips voor La Cure zwarte modder:

 • Masker voor het gezicht. Zonder folie sterk zuiverend, met folie zéér regenererend en anti-aging werking 
 • Plaatselijke pakking (rug, benen, armen) om te ontgiften, het silhouet te verbeteren en het lichaam te sculpturen, anti-cellulite werking
 • Plaatselijke pakking bij gewrichtspijn, ontgiften,pijnbestrijding, slechte circulatie, ontspanning 
 • Als pakking voor de hoofdhuid, tegen schilfers, voor gezond haar, en haargroei bevorderend (hoofdhaar) 
 • Bij allerlei huidaandoeningen die pijnlijk zijn of jeuken
 • Heeft tevens een exfoliërende (peelende) werking en verwijderd onzuiverheden
 • Laat wondjes sneller en mooier genezen
 • Verfrist de huid door het stimuleren van de reproductie van nieuwe cellen
 • Als je een puistje voelt opkomen, breng dan voor de nacht modder aan en laat het de hele nacht inwerken
 • De Zwarte Modder bevat anti-inflammatoire eigenschappen en werkt ontzwellend en tegen congestie.

Gebruik:

Schud de tube goed voor gebruik.
Reinig het gezicht met La Cure Salt Soap of Cleansing Milk, spoel vervolgens met warm water en breng La Cure Mud Mask aan, vermijd het oog gebied.
Laat het masker gedurende 5-10 minuten op een droge huid, 10-15 minuten op normale huid, en 20-30 minuten op een vette huid intrekken, dan afspoelen met lauw water.
La Cure Moisturizing Cream wordt aanbevolen na het verwijderen van de modder.
Gebruik het 2-3 keer per maand voor het beste resultaat en maximale effect.

 
MEER OVER ZWARTE MODDER UIT DE DODE ZEE
 
 

Black Mud mask

De voornaamste eigenschappen voor de huid zijn regeneratie (huidverjonging), hydratering bij een vochtarme huid en zuiverend bij bijvoorbeeld acne. Het zwarte moddermasker is peeling en masker ineen. Wrijf het maar eens uit op je huid en je zult merken dat het een beetje een schurend effect heeft. Wanneer je het masker afneemt zie je meestal dat de huid mooi lichtroze is en zacht aanvoelt als een babyhuidje. Dat komt omdat het masker de bloedsomloop stimuleert, dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd.

Dode Zee zwarte modder wordt aanbevolen bij:

Dode Zee mineralen worden aanbevolen bij psoriasis, reuma, astma,gewrichtsontstekingen,eczeem, stress, hoofdpijn, acne, ichthyosis, sproeten en pigmentvlekken, haaruitval, roos, extreem droge huid, eeltvorming, kloven,huidirritaties, stofwisselingsstoornissen, spierpijn, ondersteuning bij herstel van de huid (bijv. na gewichtsverlies), bovendien wordt de huid soepeler en strakker door de voedende, verzachtende, vochtherstellende, zuiverende en elasticiteitsverbeterende elementen.          

Ze brengen een gevoelige huid tot rust, helpen tegen een schrale ontstoken huid, tegen jeuk en roodheid. Mineralen zoals zink laten wondjes sneller genezen.

 

Verschil tussen de modder en het Dode Zee zout

 • De modder is rijk aan mineralen en enzymen, nodig voor de stofwisseling in en om de cellen. Deze enzymen bevorderen de opname van de mineralen.
 • Modder heeft invloed op de vorming van rode bloedlichaampjes en stimuleert  de bloedcirculatie, dit bevordert de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof in de huid en afvoer van afvalstoffen, wat zich laat zien in een betere doorbloeding. De huidskleur verbetert en ziet er fris en gezond uit.
 • Modder werkt vochtafdrijvend, heeft invloed op het onderhuids vetweefsel, kan afvalstoffen afvoeren.
 • Modder helpt de opperhuid te reinigen door de dode huidcellen te verwijderen.
 • Modder zuivert en voedt de huid met mineralen uit de Dode Zee.
 • Modder herstelt de elasticiteit van de huid, en geeft haar een jongere en zachtere uitstraling.
 • Modder vertraagt het ontstaan van rimpels in het gezicht, verzacht lijntjes zoals “kraaienpootjes” en verbetert de huidstructuur.
 • Modder werkt pijnverdrijvend.
 • Modder herstelt en vernieuwt de huid en maakt haar gezond.
 • Modder maakt de huid stralend en zacht.
 • Modder helpt diep zittende huidproblemen te verwijderen zoals acne, psoriasis, eczeem en sproeten.

Wat maakt Dode Zee zwarte modder zo speciaal?

Het geheim zit in de samenstelling die uniek is in de wereld. Daarom wordt de zwarte modder ook toegepast bij vele huidaandoeningen zoals bijvoorbeeld eczeem, psoriasis en acne. Het geheim zit ook in de rijke elementen van de zwarte modder, die Dode Zee zouten en mineralen zoals magnesium, kalium, calcium, natuurlijke teer, en siliciumverbindingen bevat. Het natuurlijk silicaat in de modder (zodat je het kunt toepassen op uw huid en kunt laten drogen en uitharden) is verantwoordelijk voor het masker effect. 

De reden waarom er zo’n hoge concentratie van zouten en mineralen in de zwarte modder zit komt doordat de warme woestijnzon het Dode Zee water verdampt, de zouten en mineralen worden geabsorbeerd in de modder op de bodem van de zee. Dit slib wordt geëxtraheerd en verpakt nadat onzuiverheden zijn verwijderd.

Hoe gebruik je Dode Zee modder?

Als masker voor het gezicht en de hals. Als plaatselijke toepassing, op de huidaandoening of bij reuma en artritis of als complete bodywrap, inpakking van het lichaam.

Conclusie

Dode Zee modder voedt de huid met essentiële mineralen die uw huid nodig heeft. Wanneer de modder opdroogt op de huid trekt het mogelijke giftige stoffen uit de huid en past dus perfect in een detox kuur. Modder heeft bovendien sterke anti-aging eigenschappen. Zuivert de huid van mee-eters en acne en heeft anti-bacteriële eigenschappen.