Oshadhi Aromatherapy Distributeur Nederland

Oshadhi, essentiele olien, hydrolaten, vette plantenolien en meer....

ZAKELIJK BESTELLEN:

Winkels, therapeuten en artsen kunnen ons een mail sturen voor een zakelijk account: [email protected]

je ontvangt dan alle informatie en de catalogus met therapeuten en retail prijzen.

Zakelijk bestellen gaat per e-mail of whatsapp en dan heb je keuze uit het complete gamma producten van Oshadhi. Mocht je alleen een enkel product willen bestellen via de webshop, dan kunnen wij je ook een kortingscode geven als je dat makkelijker vindt. Deze is alleen geldig op Oshadhi producten. In dat geval graag even aanvragen via whatsapp ( 0652520704) of e-mail ( [email protected])

STUDENTEN

Studenten die een opleiding Aromatherapie volgen krijgen korting op de producten van Oshadhi, stuur ons even een mail en je ontvangt alle informatie en een kortingscode voor de website.

 

 

   

DE KWALITEIT VAN OSHADHI PRODUCTEN

100% Natuurzuiver.
Duurzame teelt en ethisch verantwoorde productie.

OSHADHI producten zijn natuurzuivere, 100% pure olien, afkomstig van de betreffende plant, herkenbaar aan de latijnse naam van het betreffende chemotype.

  • Geen enkel OSHADHI product werd getest op dieren
  • 100% vegan. De enige stof van dierlijke herkomst welke in enkele producten wordt toegepast is zuivere Bijenwas uit een ecologische Imkerij.
  • Sociale verantwoordelijkheid: de boeren en producenten van olien ontvangen faire prijzen en OSHADHI legt de nadruk en waarde op goede en lange relaties met haar leveranciers van olien, welke zich over de hele wereld bevinden. Daar waar de plant haar herkomst heeft. 
  • In het laboratorium van OSHADHI staan de olien onder kwaliteiscontrole. ook worden de olien regelmatig gecontroleerd door externe instanties, waardoor OSHADHI de labels van Ecocert, Ecocontrol, Bio en ICEA mag dragen. 
WINNING VAN OLIEN
De meeste olien worden door middel van langzame waterdampdestillatie gewonnen, waarbij de olien niet oververhit worden.
Bij de destillatiie komen 2 verschillende producten vrij. De Essentiele olie en het Hydrolaat. het Hydrolaat, ofwel bloemenwater, bevat wateroplosbare componenten van de plant, het essentiele olie de vetoplosbare substanties.  De moleculaire eigenschappen van de plant zijn evenzo aanwezig in het hydrolaat als in de olie. De hydrolaten zijn wat zachter in hun werking en daardoor ook zeer goed bij gevoelige personen, babys en kinderen inzetbaar.

HERKOMST VAN ONZE OLIEN
OSHADHI Essentiele olien zijn voor een deel afkomstig van wilde planten. en deels van gecontroleerde biologische en traditionele teelt, vrij van kunstmest pesticiden, funghiciden en herbiciden ( onkruidverdelgers).

OSHADHI heeft over vele jaren een netwerk opgebouwd van boeren en telers over de gehele wereld. OSHADHI reist regelmatig naar deze producenten en onderhoudt direct contact met hen. Alle producenten werken duurzaam, met liefde en respect voor de planten, aarde en natuur. Zij werken hierdoor mee aan een vriendelijker en gezondere wereld, voor de huidige en toekomstige generaties.

De collectie van OSHADHI is zeer omvangrijk. een deel van de producten kun je in onze webshop bestellen, dit aantal zal de komende tijd worden uitgebreid.
Zoek je een product dat niet in de webshop staat? stuur ons dan een mail [email protected], meestal kunnen wij het product gewoon aan je toesturen. 

Er geldt een levertijd van 3 tot 5 dagen indien de producten op voorraad zijn. Indien dit niet het geval is ontvang je van ons omgaand bericht met een schatting van de levertijd, dit is doorgaans een 7 a 10 dagen.  

We ship OSHADHI in the Netherlands, if you would like to order from another country, please check HERE for your local distributor.   

Voor Oshadhi België:  www.oshadhi.be