Oshadhi Aromatherapy Distributeur Nederland

Oshadhi, essentiele olien, hydrolaten, vette plantenolien en meer....

  

   

DOWNLOAD CATALOGUS JANUARI 2020

DE KWALITEIT VAN OSHADHI PRODUCTEN

100% Natuurzuiver.
Duurzame teelt en ethisch verantwoorde productie.

OSHADHI producten zijn natuurzuivere, 100% pure olien, afkomstig van de betreffende plant, herkenbaar aan de latijnse naam van het betreffende chemotype.

  • Geen enkel OSHADHI product werd getest op dieren
  • 100% vegan. De enige stof van dierlijke herkomst welke in enkele producten wordt toegepast is zuivere Bijenwas uit een ecologische Imkerij.
  • Sociale verantwoordelijkheid: de boeren en producenten van olien ontvangen faire prijzen en OSHADHI legt de nadruk en waarde op goede en lange relaties met haar leveranciers van olien, welke zich over de hele wereld bevinden. Daar waar de plant haar herkomst heeft. 
  • In het laboratorium van OSHADHI staan de olien onder kwaliteiscontrole. ook worden de olien regelmatig gecontroleerd door externe instanties, waardoor OSHADHI de labels van Ecocert, Ecocontrol, Bio en ICEA mag dragen. 
WINNING VAN OLIEN
De meeste olien worden door middel van langzame waterdampdestillatie gewonnen, waarbij de olien niet oververhit worden.
Bij de destillatiie komen 2 verschillende producten vrij. De Essentiele olie en het Hydrolaat. het Hydrolaat, ofwel bloemenwater, bevat wateroplosbare componenten van de plant, het essentiele olie de vetoplosbare substanties.  De moleculaire eigenschappen van de plant zijn evenzo aanwezig in het hydrolaat als in de olie. De hydrolaten zijn wat zachter in hun werking en daardoor ook zeer goed bij gevoelige personen, babys en kinderen inzetbaar.

HERKOMST VAN ONZE OLIEN
OSHADHI Essentiele olien zijn voor een deel afkomstig van wilde planten. en deels van gecontroleerde biologische en traditionele teelt, vrij van kunstmest pesticiden, funghiciden en herbiciden ( onkruidverdelgers).

OSHADHI heeft over vele jaren een netwerk opgebouwd van boeren en telers over de gehele wereld. OSHADHI reist regelmatig naar deze producenten en onderhoudt direct contact met hen. Alle producenten werken duurzaam, met liefde en respect voor de planten, aarde en natuur. Zij werken hierdoor mee aan een vriendelijker en gezondere wereld, voor de huidige en toekomstige generaties.

BETEKENIS VAN GEWINNINGSCODES

Gecontroleerde Biologische teelt: kbA

Conventionele teelt: Konv.

Wild-gecontroleerde Biologische teelt: wkbA ( Als KbA, planten stammen uit verzamelingen wilde planten)

Wild: wild ( planten uit de vrije natuur, zoals vele coniferen, eucalyptus enz. ) 


De collectie van OSHADHI is zeer omvangrijk. Enkele producten kun je in onze webshop bestellen, dit aantal zal de komende tijd worden uitgebreid.
Hieronder kun je onze complete catalogus met prijzen downloaden Je kunt eenvoudig bij ons bestellen per e-mail middels het BESTELFORMULIER , per e-mail naar [email protected] of online indien de gewenste producten in de webshop zijn opgenomen.

Er geldt een levertijd van 3 tot 5 dagen indien de producten op voorraad zijn. Indien dit niet het geval is ontvang je van ons omgaand bericht met een schatting van de levertijd, dit is doorgaans een 7 a 10 dagen.  


AANMELDEN OSHADHI NIEUWSBRIEF


We ship OSHADHI in the Netherlands, if you would like to order from another country, please check HERE for your local distributor.