LA CURE DEAD SEA PRODUCTS

LACURE natuurlijke producten met mineralen van de Dode Zee

 

HOLISTISCHE NATUURLIJKE HUIDVERZORGING VOOR EEN NATUURLIJKE SCHOONHEID EN GEZONDHEID
 
Diep in de Jordaanvallei, verbergt de Dode Zee haar fabelachtige schatten. Al sinds duizenden jaren komen mensen naar de Dode Zee om de onvoorstelbare therapeutische werking van het water te ervaren. Om huidaandoeningen te herstellen met de heilzame Dode Zee mineralen en de zwarte modder, maar ook puur om te genieten in de grootste natuurlijke spa van de wereld.

 

HELENDE EIGENSCHAPPEN

De uitzonderlijke helende krachten van de Dode Zee zouten, de zwarte modder en de natuurlijke oliën worden gebruikt als basis voor de bestanddelen van de schoonheidsproducten van La Cure. Een huidverzorgingslijn die de huid diep zuivert, hydrateert en beschermt tegen onzuiverheden en vervuiling van het dagelijks leven.

 

DE DODE ZEE BEVAT MEER DAN 35 VERSCHILLENDE MINERALEN, SPOORELEMENTEN EN ZOUTEN

De grootste spa ter wereld, de Dode Zee is altijd al een magneet geweest voor gezondheidsfanaten en genotzoekers. De Dode Zee mineralen zijn vermaard vanwege hun verlichting bij pijn en lijden veroorzaakt door artritis, reuma, psoriasis, eczeem, astma, stress, hoofdpijn, acne, pigmentvlekken, haarverlies, roos, zeer droge huid, eelt, kloven, huidirritaties, stofwisselingsproblemen, spierpijn en herstel van de huid (bijvoorbeeld na gewichtsverlies). Tegelijkertijd voeden de mineralen de huid en maken deze zijdezacht. De Dode Zee staat bekend als één van de rijkste bronnen van natuurlijke zouten welke meer dan 35 verschillende mineralen bevat die essentieel zijn voor gezondheid, schoonheid en zorg voor de huid.

Puur, therapeutisch met verzorging van body & mind, het is nooit te laat om met een serieuze aanpak en preventie te starten.

La Cure is niet getest op dieren en bevat geen dierlijke vetten.

La Cure bevat geen parabenen.

heb je vragen over de producten? whatsapp:  0652520704 of mail: [email protected]