Let's work together

Als winkel, schoonheidsspecialist, therapeut, arts of Spa heb je de mogelijkheid met onze producten te gaan werken. Wij vertegenwoordigen de merken: THE HERBORIST, OSHADHI , SHANKARA NATURALS en LACURE.


OSHADHI biedt een zeer uitgebreid programma producten: essentiele olien, vette plantenolien, Hydrolaten, balsems, natuurparfums, Aloe Vera, Ayurvedische Dosha en Marma olien synergien, Massageolien en meer. Onze (essentiele) olien en Hydrolaten zijn ook verkrijgbaar in bulk voor o.a. parfum en cosmetica productie, waarbij wij alle benodigde certificaten kunnen leveren.

Winkels, therapeuten en artsen voor meer info en catalogus kun je een ons mailen: [email protected]

Studenten die een opleiding Aromatherapie volgen krijgen korting op de producten van Oshadhi, stuur ons even een mail en je ontvangt alle informatie.

 

THE HERBORIST 100% Natuurlijke voedingssupplementen, louter gebaseerd op planten, kruiden en ingrediënten uit de oceaan.

DOWNLOAD GEZONDHEIDSGIDS THE HERBORIST  

B2B prijslijst en info THE HERBORIST:  [email protected]

 

Onze merken SHANKARA NATURALS en LACURE zijn geweldige merken voor schoonheidsspecialistes en Spa's. Salonverpakkingen en behandelingsprotocollen zijn verkrijgbaar.  

Zie ook www.shankara.eu

Info en prijslijst: [email protected]

B2B prijslijst en info LA CURE : [email protected]

Wij bieden support en training

Bellen mag natuurlijk ook:
Tel: 06 52520704