LA CURE BATH SALT

Baden in natuurlijke badzout vult de mineralen aan die nodig zijn voor het metabolisme van de huid. Het geeft de ultieme ontspanning tegen stress, spanning en pijn in het lichaam.

LA CURE
LC002 Dead Sea Salt .
Artikelcode LC001
€11,50
Dode Zee Zout
La Cure Dode Zee zout om de vermoeidheid weg te vagen na een lange en hectische dag, probeer la Cure Natuurlijke badzout met meer dan 35 verschillende soorten natuurlijke mineralen rechtstreeks gewonnen uit de Dode Zee.
LA CURE
LC002 Dead Sea Salt .
Dode Zee Zout
La Cure Dode Zee zout om de vermoeidheid weg te vagen na een lange en hectische dag, probeer la Cure Natuurlijke badzout met meer dan 35 verschillende soorten natuurlijke mineralen rechtstreeks gewonnen uit de Dode Zee.
€11,50
LA CURE BATH SALT

Om de vermoeidheid weg te vagen na een lange en hectische dag, probeer la Cure Natuurlijke badzout met meer dan 35 verschillende soorten natuurlijke mineralen rechtstreeks gewonnen uit de Dode Zee. Zoals magnesium, natrium, kalium, calcium, jodium, sulfaten, bromiden en chloriden. Baden in natuurlijke badzout vult de mineralen aan die nodig zijn voor het metabolisme van de huid. Het geeft de ultieme ontspanning tegen stress, spanning en pijn in het lichaam.

Heeft u geen bad probeer dan eens een voetenbad met een volle eetlepel Bath Salts.Past uitstekend in een basische huidverzorging met een pH waarde van 7-8.

TIPS MET LA CURE BAD ZOUT:

 •  250 gram per bad voor totale ontspanning, ontgifting, ontslakking en tegen stress
 •  Inzwachteling bij eczeem, psoriasis en cellulite
 •  Gezondheid voor het lichaam met 100% natuurlijk Dode Zee zout
 •  Voor het gezicht: mineraliserende pakking, verweekt de huid, voedt, zuivert en herstelt
 •  Als scrubzout voor het lichaam voor een satijnzachte huid
 •  In een voetbad of handbad tegen droge huid, kloven, eelt, zwemmerseczeem, voetschimmel
 •  Laat wondjes sneller en mooier genezen
 •  Calcium verhoogt de bloedcirculatie, terwijl de botten en nagels versterkt.
 •  Bromide ontspant de spieren en vermindert stijfheid.
 •  Kalium brengt het vochtgehalte van de huid in balans.
 •  Calcium verhoogt de bloedcirculatie en versterkt de botten en nagels.

Hoeveel gram La Cure Bath Salts in een bad?

 • 250 g La Cure Bath Salts opgelost in een bad geeft een ontspannend effect.
 • 500 g La Cure Bath Salts opgelost in een bad geeft een verfrissend effect
 • 1000 g La Cure Bath Salts opgelost in een bad voor een therapeutisch effect.

 
VOETBAD, NIET ALLEEN VOOR DE VOETEN 

Wist je dat de voeten gezien worden als de derde nier? Heel veel gifstoffen die de nieren niet kunnen uitscheiden kun je toch afscheiden via een voetbad met Dode Zee Mineralen. Dit heeft te maken met de pH waarde van de gifstoffen die de nieren wel en niet kunnen verwerken. Omdat de huid ook een uitscheidingsorgaan is worden veel gifstoffen via de huid uitgescheiden als het huidmilieu daar optimaal voor is. Vaak te zien als uitslag, rode vlekken of acne. Via een voetbad kun je de uitscheiding zelf reguleren en zal de huid minder belast worden.

Een Dode Zee voetbad helpt bij voetschimmel, transpirerende voeten, koude voeten, opgezette voeten.

Het helpt bij blaas en nierklachten en als je het voetbad voor de nacht neemt helpt het bij het inslapen. En het werkt bij vele vormen van huiduitslag.

BEREIDING VAN HET VOETBAD

Vul een teiltje of emmer met 1-2 flinke eetlepels La Cure Bad Zout en voeg heet water toe (om de zouten op te lossen) en breng daarna het water op lichaamstemperatuur. Je zult merken dat het water nauwelijks afkoelt tijdens het baden. Baad de voeten een half uur bij voetproblemen tot een uur bij blaas en nierklachten en bij huiduitslag.

Terwijl de voeten in het bad weken, borstel of spons je de voeten om de 5-10 minuten af.

Na het bad de voeten laten drogen aan de lucht en als de omgevingstemperatuur koud is, katoenen sokken aantrekken. Drink zeker een glas water tijdens het voetbad en nog een glas erna.

Een Dode Zee voetbad werkt tevens perfect in ontgiftings-, afslank-, anti-cellulite kuren en bij detox van het lichaam.