Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
13 May 2023

DEZE 5 DINGEN MAKEN OSHADHI UNIEK EN BIJZONDER

5 DINGEN DIE OSHADHI UNIEK MAKEN

1. Echt 100% natuurlijk. Bij Oshadhi krijg je alleen 100% natuurlijke producten.  We gebruiken geen synthetische toevoegingen of andere conserveringsmiddelen. De meeste van onze producten zijn biologisch gecertificeerd.

2. Levende moleculen. Essentiële oliën zijn voor ons levende stoffen met een unieke energie. Net als andere vloeistoffen zijn ze erg gevoelig voor omgevingsinvloeden en geluiden. Om ze te versterken, spelen we tijdens de nachtelijke opslag traditionele Indiase muziek voor ze - de zogenaamde Ghandarva Veda-muziek. Deze harmonieuze geluiden maken Oshadhi-producten tot een van de meest verfijnde stoffen.

3. Een enorme keuze. Oshadhi biedt u een van de grootste collecties etherische oliën, hydrolaten en basisoliën - meer dan 500 etherische oliën, waarvan sommige zeer zeldzaam, meer dan 80 hydrolaten, meer dan 70 basisoliën - en natuurlijk een breed scala aan exclusieve producten zoals kamergeuren, natuurparfums, gezichts- en lichaamsverzorging.

4. Vertrouw op de beste producenten. De productie van een etherische olie is een kunst. Meestal specialiseren producenten zich in één of enkele oliën. De teelt van de plant, de oogst, het destillatieproces en de behandeling van de afgewerkte olie spelen allemaal een cruciale rol voor de beste kwaliteit. Vooral dure oliën worden vaak vervalst - daarom is een langdurige, betrouwbare samenwerking met de producenten erg belangrijk. Oshadhi is het merk waarop u volledig kunt vertrouwen.

5. Holistische kennis. Het inkopen van oliën vraagt ​​om veel vakkennis en ervaring. Oshadhi profiteert van de meer dan 30 jaar ervaring van de oprichter Dr. Malte Hozzel. Zijn expertise in geneeskrachtige planten en zijn holistische benadering van aromatherapie is alles omvattend: de wetten van de biochemie, oude wijsheid over geneeskrachtige planten en een diep begrip van hoe etherische oliën het menselijk lichaam en de psyche kunnen beïnvloeden.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »