Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel BEAUTY FACIAL MASSAGE SET

BEAUTY FACIAL MASSAGE SET

€29,90
Massage roller en Gua Sha steen, beiden van gemaakt Rozenkwarts
1 tot 3 dagen
Beschrijving

Beauty Massage Set, bestaande uit een facial roller & een Gua Sha stone, beiden gemaakt van  Rozen kwarts.

Een frisse, roze teint en een ontspannen gezicht - maak je schoonheidsroutine compleet met de Oshadhi Beauty Facial Massage Set! De beautyset bevat een rozenkwartsroller en een Gua Shua steen. Met deze drie tools kun je jezelf heel gemakkelijk trakteren op een dagelijkse gezichtsmassage – de zogenaamde Gua Sha-massage.

De Gua Sha massage komt uit de traditionele Chinese geneeskunde. Het stimuleert de bloedsomloop en opent de lymfekanalen waardoor de lymfestroom verbetert. Tegelijkertijd kan het de huid strakker maken, vochtophopingen en donkere kringen aanzienlijk verminderen en het hele spierstelsel van het gezicht ontspannen.

Onze extra tip: Voor een verfrissende massage bewaar je de rozenkwartsroller en de Gua-steen voor gebruik in de koelkast. Rozenkwarts heeft een kristalstructuur die langer koel blijft dan andere kristallen.

GEBRUIK

Reinig de gezichtshuid voor gebruik, breng eventueel een gezichtsolie of serum aan en strijk de steen of roller altijd vanuit het midden van het gezicht naar buiten om de lymfestroom te stimuleren. De hals moet van boven naar beneden worden gebreid. Over de ogen aai de steen voorzichtig vanaf de neusbrug naar de slapen. Gebruik de kleinere roller voor de roller rond de ogen. Reinig de steen en roller grondig na de massage.

Onze aanbeveling: Breng vóór de massage de gezichtsolie Oshadhi Bellissima aan, of een van de andere Facial Oils.  De vochtinbrengende ingrediënten van de olie kunnen met behulp van de Gua Sha massage nog beter in de huid worden gewerkt, waardoor ze effectiever werken.