Chicamica Holistic Health Beauty & Spa biedt diverse Massage workshops aan voor masseurs en schoonheidsspecialistes die hun klanten graag iets nieuws willen bieden.

Onze trainingen worden uitsluitend gegeven op locatie, in jouw salon of praktijk, de plek waar jij je helemaal thuis voelt. Je zorgt zelf voor een model. Datum naar wens en afspraak. Deze trainingen worden gegeven door Hanneke. En duren incl. pauze c.a. 5 a 6 uur.


AROMAMASSAGE DOOR DE NEDERLANDSE VERTEGENWOORDIGSTER VAN OSHADHI AROMATHERAPIE
Je leert een op je klant toegespitste massage geven, waarbij je gebruik maakt van een zelf samengestelde massageolie.
We gaan werken op verschillende nivo's: ontspanning, activering en  energetisch.
je leert verschillende oliën mengen en toepassen.
de cursus is zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

AYURVEDA ABHYANGA MASSAGE
De ayurvedische massage met warme olie is een weldaad voor het lichaam en de geest. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van  effleurages.  de massage v
erbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop, Bestrijdt o.a. stress, vermoeidheid en slapeloosheid.

ORIENTAALSE MASSAGE TECHNIEKEN
De
cursus Orientaals Arabische massage specialist bestaat uit 5 verschillende trainingen waarin je een van de vijf Massage technieken leert. De trainingen zijn in willekeurige volgorde en onafhankelijk van elkaar te volgen. Voor elke gevolgde training ontvang je een certificaat van deelname.
Indien je alle 5 de trainingen hebt gevolgd ontvang je het certificaat Orientaals Massagespecialist.
voor deze trainingen is een basiskennis van massage gewenst


Hammam: Je leert een full body peeling met een speciale scrubhandschoen en een zeep massage te geven volgens traditionele Turkse, Marokkaanse en Arabische Rituelen.
Veel achtergrondinformatie over gebruiken, geschiedenis en natuurlijk oefenen we. Iedere deelnemer krijgt de gelegenheid de behandeling te geven en te ervaren. Let op deze workshop wordt alleen op locatie gegeven in een Spa of in jouw praktijk als je een betegelde ruimte hebt waar een massagetafel kan staan.

Honing massage: Een krachtige bindweefselmassage die de huid voedt en regenereert. De huid voelt
na de behandeling stevig en zijdezacht aan. Dit is ook een geweldige techniek in een anti cellulite, detox of bodyshape programma.

Kasaath Hawa Cupping: Massage met vuur en glazen, die een vacuüm op de huid creeren, de massage stimuleert de bloedcirculatie, ontspant, ontgift, en geeft nieuwe energie.

Khiaahh Milhh Zoutstempel: Een massage met zout packs die worden geplaatst op de acupressuur punten van de meridianen. Het lost blokkades op en laat energie weer vrij stromen door het hele lichaam.

Jade Stone Massage: een nieuwe dimensie in massage. Jade oefent op het lichaam  een fenomenale kracht uit. Deze massage harmoniseert en herstelt het lichaam. Een massage met effect op de fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveaus. Jade steen, hard als een rots, zacht als het zand en snel als de wind, forever free.

TRAINSTER:  Hanneke Cramer

DATA:  in overleg,  wij geven momenteel alleen individuele trainingen, je zorgt daarbij zelf voor een model.

INFORMATIE:

Alle trainingen en workshops zijn inclusief  cursus manual en certificaat.

LOKATIE:  Bij jou op locatie.

TIJDEN:

workshop  10.00-16.00 uur of tijden in overleg  incl. lunchpauze         

KOSTEN:

Per training:    € 150,00 excl. 21% btw 


AANMELDEN EN INFORMATIE:  klik hier

Wij trainen ook Spa Teams in Nederland, Duitsland en Zwitserland