Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel The Herborist Royal Vita Complex 20 Ampullen van 10 ml

The Herborist Royal Vita Complex 20 Ampullen van 10 ml

€49,00 €42,60
Royal Vita Complex 20 Ampullen van 10 ml
Royal Jelly overtreft alle andere multivitamines die meestal van synthetische oorsprong zijn, en daardoor slechter opgenomen worden en het lichaam kunnen belasten.
1 tot 3 dagen
Beschrijving

Ingrediënten

Koninginnebrij, West-Indische kers (Acerola), Hondsroos, Acaciahoning

Gebruiksaanwijzing

1 ampul per dag in te nemen met mineraalwater of vruchtensap na het ontbijt.

Ondersteunende invloed

Koninginnebrij is een witachtige substantie, scherp en zuur van smaak, dikvloeibaar en bezit een enorme rijkdom aan essentiële aminozuren, mineralen, vitaminen en een honderdtal andere stoffen.In totaal werden 16 vitaminen (A, D, E, K, C en alle B vitaminen), 16 mineralen, 18 enzymes, 18 eiwitten en aminozuren en 28 bijkomende elementen in koninginnebrij teruggevonden. Deze natuurlijke substantie is een uitstekende energieleverancier voor het ganse organisme onderhevig aan geestelijke (studie) of lichamelijke inspanning. Het vitaliseert en vult verloren reserves terug aan. Koniginnnebrij overtreft alle andere multivitamines die meestal van synthetische oorsprong zijn, en daardoor slechter opgenomen worden en het lichaam kunnen belasten.

Koninginnebrij wordt afgescheiden door klieren uit het strottenhoofd van jonge werkbijen. Deze substantie wordt enkel toegediend aan de koningin van de bijenkorf en de jonge larven. Het merkwaardige hierbij is dat de larven na de toediening van koninginnebrij na 5 dagen een gewichtstoename ondergaan van 1700 maal hun oorspronkelijke gewicht. Een unicum in de natuur, nergens in de natuur bestaat zo’n snelle gewichtstoename op zo’n korte tijd.
Dit bewijst dat koninginnebrij een hoogwaardige bron is van essentiële voedingsstoffen.

Het verzamelen van koninginnebrij is tijdrovend. Dit is de reden waarom dit product duurder is dan synthetische multivitamines.

Royal Vita Complex bevat 2000 mg koninginnebrij per ampul.

Dit product is een voeding supplement