Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel The Herborist Bupleurum Complex ® 250 ml

The Herborist Bupleurum Complex ® 250 ml

€39,00 €33,15
Bupleurum Complex ® fles 250 ml
Bupleurum Complex® van The Herborist ondersteunt de inwendige reiniging, niet in het minst dankzij de aanwezigheid van de stof ‘silymarine’ uit Mariadistel.
1 tot 3 dagen
Beschrijving

Ingrediënten

Hagedoornvrucht, Goudschermwortel, Artisjok, Mariadistel, Paardebloem, Zwarte radijs, Pepermunt, Grote wolfsklauw, Kaapse aloë, Varkensgras, Klaproos, Boldo, Koninginnebrij, Abrikoos

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks 2 maal 1 eetlepel in mineraal water
(na het middag- en avondeten).
Zeker ‘s nachts bij het ontwaken.
Schudden vòòr gebruik.

Dit product is een voedingssupplement

Ondersteunende invloed

Onze voeding vandaag is niet meer de voeding die onze voorouders kenden. Bijna alle voedingsmiddelen worden geraffineerd, behandeld met chemische stoffen, bestraald, ... en noem maar op. Dit is één van de grootste redenen van een minder goede spijsvertering of een niet zo optimale inwendige reiniging, en al de gevolgen daarvan.

Eigenschappen van Bupleurum Complex®
Bupleurum Complex® ondersteunt de inwendige reiniging, niet in het minst dankzij de aanwezigheid van de stof ‘silymarine’ uit Mariadistel. Maar dit complex bevordert ook de eetlust, ondersteunt de spijsvertering en een goede darmpassage, is inzetbaar bij oprispingen en ... draagt bij tot een goede nachtrust en een goed emotioneel evenwicht bij spanning en inspanning.